Creëer meer productiviteit, veiligheid en efficiëntie met minder kosten!

Second Opinion, geheel kosteloos

Vaak zien we dat de ambities van bedrijven vooruitlopen op de mogelijkheden van hun ICT-omgeving. Verouderde processen, dure contracten, trage software, te weinig automatisering, onveilige dataopslag, noem maar op.

Als je twijfelt of jouw lichaam optimaal functioneert en je de diagnose van een arts niet vertrouwt, dan vraag je een Second Opinion aan. Waarom zou je dit ook niet doen voor jouw ICT-omgeving? Gewoon om zeker te weten dat je klaar bent voor de toekomst, geen onnodige risico’s loopt en . . . niet te veel betaalt.

Onze Second Opinion levert jou op:

Kostenbesparing!

Efficiëntie in jouw werkomgeving.
Een beter beveiligde ICT-omgeving.
Groeimogelijkheden voor jouw bedrijf.
Zicht op mogelijkheden en faciliteiten welke nu minder of niet worden gebruikt.
Vertrouwen in jouw ICT-omgeving.
Second Opinion aanvragen


  Hoe realiseren wij kostenbesparing en efficiëntie in jouw organisatie?

  We duiken jouw huidige ICT-omgeving in om deze helemaal uit te pluizen. We zoeken naar processen die efficiënter, veiliger en goedkoper kunnen. We houden rekening met de wensen van jou en je collega’s. Werkt de ICT-omgeving voor jullie of werken jullie voor de ICT-omgeving? Gewoon een kritische, frisse realistische blik op jullie ICT-levensader. Dit doen we allemaal in ruil voor een kop koffie. Gewoon omdat we het leuk vinden, maar vooral omdat we er goed in zijn.

  De scan duurt 1 à 2 uur. Binnen een week ontvang je onze bevindingen in een eenvoudig te lezen rapport.

  Onze Second Opinion is vrijblijvend!

  • Onze tijd en het bijbehorende rapport zijn geheel gratis en het advies is vrijblijvend.
  • We vragen alleen jouw eigen voorbereidingstijd, wij geven van te voren aan wat we nodig hebben. Ook vragen we een goede kop koffie (geen Senseo).

  Efficiëntie

  Productiviteit

  Veiligheid van ICT-omgeving

  Groeimogelijkheden

  Onzekerheid

  Overbodige kosten

  Waar wacht je nog op? Second Opinion aanvragen!

  Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op om kennis te maken en een afspraak te maken voor de Second Opinion.

  Second Opinion aanvragen


   Eerst zelf aan de slag?

   Check hieronder onze checklist, om uit te vinden of de Second Opinion jou verder kan helpen.

   De checklist bestaat uit een aantal waardevolle vragen, die je zelf kunt beantwoorden. Na afloop krijg je van ons binnen één werkdag een geheel gratis rapport, welke laat zien hoe goed jij scoort op je huidige ICT-omgeving.

   Zijn alle antwoorden positief? Dan kun je met een gerust hart slapen. Zo niet, dan doen wij graag een Second Opinion om jouw ambities en de ICT-omgeving weer in balans te brengen.