Koper- en Glasvezelmonteur

Snel (weer) online.

In heel Nederland liggen koperdraden en glasvezel in de grond en vanuit de straatkasten worden hele wijken in Nederland via deze koperdraden en glasvezel voorzien van internet. Zo profiteert heel Nederland van hoogwaardig breedband internet dat snel, stabiel en veilig is.  80% van al het koper dat in Nederland in de grond zit valt onder het beheer van KPN Telecom.

De mannen van Dynamic Telecom en IT zijn door KPN opgeleid en gecertificeerd tot koper- en glasvezelmonteur en mogen daarom binnen het KPN domein werkzaamheden uitvoeren op levering en live verstoringen van koperdiensten.

Dit betekent dat wij in de hoofdverdeler, kabelverdeler en straatkasten van het KPN domein mogen om jouw verbinding op te leveren of een verstoring te verhelpen. Uiteraard beschikken wij ook over de juiste gereedschappen om het herstel direct uit te voeren. Wij zijn dus niet meer afhankelijk van KPN en kunnen op deze manier jou sneller van dienst zijn en misschien nog wel belangrijker; je hebt er geen omkijken meer naar!  Zo leveren wij bijvoorbeeld een nieuwe internetverbinding binnen 4 dagen op. Dit kan erg handig zijn bij verhuizingen!

Ga je dus met jouw bedrijf verhuizen, je internetverbinding upgraden, ben je op zoek naar tijdelijk internet of gewoon een goede monteur neem dan contact met ons op en we voorzien je graag van een passend voorstel op maat!

Jouw voordelen

  • Makkelijk aan te vragen.
  • Snelle levering.
  • Geen dagdeel afspraken, maar een exact tijdstip.
  • Direct online na ons bezoek.
  • 24/7 Bereikbaar voor storingen (eigen storingsdienst)
  • Kwaliteit van KPN, ouderwets goede service van Dynamic Telecom en IT
Soldeerverdeler
hans kpn monteur kabelverdeler solderen

Junior van der Spek

Internet Specialist

Richard Bron

Internet Specialist

Hans de Wit

Internet Specialist

Meer weten?

Wil jij snel het internet op?