Kosten besparen en productiviteit verhogen met een verbeterde ICT omgeving. Download het gratis whitepaper!

Download hier het White Paper!

Ontvang het White Paper direct in je mailbox!

  ICT-checklist

  Hoe creëer jij als werkgever de ideale werkplek voor je werknemers? Betaal je niet veel te veel aan ICT-kosten per werknemer?

  Lees ons White Paper en ontdek hoe jij de productiviteit van je werknemers een boost kan geven door middel van efficiëntie!

  Dynamic Telecom & IT richt al jaren succesvol werkplekken in voor bedrijven in alle verschillende branches. Doordat we ervaringsdeskundige zijn op het gebied van werkplek beheer garanderen we een perfecte balans tussen jouw ambities en de ICT-omgeving.

  Wat levert de ICT-checklist op?

  Inzicht of je te veel betaalt aan ICT-kosten.

  Zo richt je de ideale werkplek in en creer je 30% meer productiviteit.

  Inzicht of jouw omgeving wel veilig is.

  Antwoord op de vraag of je bereikbaar genoeg bent.

  Zicht op onbenutte kansen.
  whitepaper_ICT_checklist2

  Betaal zo min mogelijk per maand per werknemer met een zo efficiënt mogelijke werkplek!

  Iedere ondernemer wilt kosten besparen. Misschien betaal je wel voor licenties die je niet gebruikt. En blijven daarnaast goedkopere mogelijkheden onbenut?

  Met een goed ingerichte ICT-omgeving ben je tot wel 30% productiever!

  Efficiëntie en productiviteit gaan hand in hand. In dit whitepaper kom je erachter hoe je die twee perfect in balans kan brengen waarbij jouw werkvloer bijna dubbel zo productief is.

  Realiseer groei met de ideale ICT-omgeving in jouw organisatie!

  Als onderneming wil je het liefst exponentieel groeien. Bij groei hoort ook verandering. ICT verandert met de dag en er worden steeds nieuwe kansen gecreëerd die elke ondernemer zou moeten aangrijpen.

  Ontvang het White Paper direct in je mailbox!


   Second Opinion, geheel kosteloos

   Vaak zien we dat de ambities van bedrijven vooruitlopen op de mogelijkheden van hun ICT-omgeving. Verouderde processen, dure contracten, trage software, te weinig automatisering, onveilige dataopslag, noem maar op.

   Als je twijfelt of jouw lichaam optimaal functioneert en je de diagnose van een arts niet vertrouwt, dan vraag je een Second Opinion aan. Waarom zou je dit ook niet doen voor jouw ICT-omgeving? Gewoon om zeker te weten dat je klaar bent voor de toekomst, geen onnodige risico’s loopt en . . . niet te veel betaalt.

   Hoe realiseren wij kostenbesparing en efficiëntie in jouw organisatie?

   We duiken jouw huidige ICT-omgeving in om deze helemaal uit te pluizen. We zoeken naar processen die efficiënter, veiliger en goedkoper kunnen. We houden rekening met de wensen van jou en je collega’s. Werkt de ICT-omgeving voor jullie of werken jullie voor de ICT-omgeving? Gewoon een kritische, frisse realistische blik op jullie ICT-levensader. Dit doen we allemaal in ruil voor een kop koffie. Gewoon omdat we het leuk vinden, maar vooral omdat we er goed in zijn.

   De scan duurt 1 à 2 uur. Binnen een week ontvang je onze bevindingen in een eenvoudig te lezen rapport.

   Laat je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op!


    Junior van der Spek

    ICT-specialist

    Hans de Wit

    ICT-specialist

    Richard Bron

    ICT-specialist

     

    Meer weten?

    Heb je vragen of ben je gewoon benieuwd?