Fleuri Bloemen

“Heldere uitleg en maximale ondersteuning bij installatie.”

“Heldere uitleg en maximale ondersteuning bij installatie.”

website: fleuri-bloemen.nl

Bij de aanvraag ging het eigenlijk om Alles-in-1: TV, Internet en Telefonie. Omdat Dynamic Telecom zakelijke verbindingen levert, was het wel mogelijk om TV aan te bieden, maar hierdoor zouden de kosten hoger uitpakken en hebben we er voor gekozen geen gebruik te maken van TV-diensten, maar uitsluitend Internet en Telefonie. Hierdoor gingen we aanzienlijk besparen op de kosten t.o.v. de oude situatie. Daarbij kregen we van Dynamic Telecom een duidelijke en heldere uitleg over de producten en maximale ondersteuning bij installatie.
Ik geef Dynamic Telecom een 8 en beveel ze van harte aan bij collega ondernemers!

Korte projectomschrijving

Bij een verhuizing is het belangrijk om bereikbaar te blijven voor je klanten. De business gaat gewoon door en je wilt geen klanten verliezen. Bij Fleuri bloemen is er voor gezorgd dat er voor verhuizing een stabiele en goed werkende internetverbinding op de nieuwe locatie aanwezig was. Door te zorgen dat de instelligen in de router net zo geconfigureerd waren als de router op de oude locatie was het een kwestie van ‘plug and play’. Het enige waar rekening mee gehouden moest worden, was het omzetten van het pinapparaat. Ook deze was dezelfde ochtend nog omgezet.

Hosted Telefooncentrale

Bij het verhuizen van de telefonie is er voor gezorgd dat het vaste nummer, waarop Fleuri Bloemen bereikbaar is, werd doorgechakeld naar een mobiele telefoon, zodat er ook geen oproep verloren ging en alle klanten netjes te woord konden worden gestaan.

Tijdens de verhuizing heeft Fleuri Bloemen gewoon business kunnen genereren. Er is geen moment geweest dat Fleuri Bloemen onbereikbaar is geweest of er geen aanvragen via de mail binnen kon komen.