Microsoft Teams

Teams

Microsoft Teams is de  ideale manier om de communicatie op een overzichtelijke manier gaande te houden. Teams functioneert op zowel desktoppen als mobiele apparaten, dus je kunt altijd en overal samenwerken.

Teams is geïntegreerd in Microsoft 365, zodat je met vertrouwde programma’s als Word, Excel en PowerPoint kunt werken en de bestanden eenvoudig en snel kan delen met jouw team.

Met Teams kun je meerdere chats aanmaken per team of project. Hierdoor kun je gemakkelijk teams en projecten uit elkaar houden en creëer je eenvoudig overzicht. Samen met de integratie van Microsoft 365 zorgt dit voor een ideaal Cloud-platform om in samen te werken.

Phone System Direct Routing

Met Microsoft Teams Direct Routing kan je met Teams toegang krijgen tot het openbare telefonienetwerk. Deze functie heet ‘Phone System Direct Routing’ en wordt via een SIP-trunk gekoppeld aan een Teams-gebruiker.

Wanneer de SIP-trunk toegevoegd is, krijgt elke gebruiker een eigen telefoonnummer en numeriek toetsenbord. Het Microsoft Phone System routeert alle inkomende en uitgaande gesprekken automatisch naar de SIP-trunk.

MS Teams

Junior van der Spek

Microsoft Teams specialist

Hans de Wit

Microsoft Teams specialist

Richard Bron

Microsoft Teams specialist

Meer weten?

Wil je Teams gebruiken, maar je hebt nog geen licenties?