Extra Veilig Internet

Upgrade naar Extra Veilig Internet (EVI)

Extra Veilig Internet verhindert dat jouw apparatuur malafide adressen kan bereiken. Computers die met jouw internetaansluiting verbonden zijn, kunnen niet bij criminelen komen en ook de smart speaker, printer of beveiligingscamera houd je veilig.

Klik je per ongeluk op een link naar een site met malware of andere gevaarlijke inhoud, dan zie je een waarschuwingspagina.

Uit onderzoek is gebleken dat:
56% van de MKB-bedrijven in 2019 werd aangevallen.
30% van de MKB-bedrijven in 2019 slachtoffer werd van cybercrime.
Slechts 27% van de medewerkers zich zorgen maakt om cybercrime.
Slechts 20% cybercrime rapporteerde of aangifte deed. Doe altijd aangifte!

Bedrijfsstilstand door cybercrime kost gemiddeld € 127.000,-
Hackers eisen gemiddeld € 5.330,-

EVI beschermt tegen:

 • Phishing
  Een e-mail met een foute link erin is een veelgebruikte manier om je gegevens te achterhalen of je over te halen om geld over te maken.
 • Ransomware
  Ransomware is een type malware, ofwel kwaadaardige software, die een computer blokkeert of bestanden versleutelt. Pas als je losgeld (ransom) betaalt zou je de computer of de bestanden weer kunnen gebruiken.
 • Cryptojacking
  Cryptojacking is een online bedreiging die zich op een computer of mobiel apparaat verbergt en de rekenkracht van het apparaat gebruikt om vormen van online geld, die bekend staan als cryptovaluta’s, te “delven”. Het is een dreiging die webbrowsers kan overnemen en allerlei apparaten kan binnendringen, van desktops en laptops tot smartphones en zelfs netwerkservers.
 • Malware
  Marlware of “kwaadaardige software”, is een overkoepelende term die een kwaadaardig programma of code beschrijft die schadelijk zijn voor computersystemen.
 • Botnets
  Een vorm van een virus waarmee een device geïnfecteerd kan zijn. Botnets gebruiken besmette hosts om veelal kwaadwillende acties te ondernemen. Is een werkplek onderdeel van een botnet dan kan deze worden ingezet voor spam of een ddos aanval op een website zonder dat de gebruiker zich hiervan bewust is.
 • Downloaden van virussen en schadelijke content.
  Het downloaden virussen en sites die proberen scripts uit te voeren met schadelijke content worden geblokkeerd. Ook als een website is gecompromitteerd maar nog niet opgenomen in EVI werkt deze bescherming. Https downloads kunnen niet worden ingezien en vereisen separatie endpoint security.
Laat je gegevens achter en geniet morgen al van extra veilig internet! We nemen binnen één werkdag contact met je op!


  Junior van der Spek

  Internet Specialist

  Richard Bron

  Internet Specialist

  Hans de Wit

  Internet Specialist

  Meer weten?

  Wil je advies welke verbinding het beste bij jouw gebruik past?