Snel en veilig internet bij jou op de zaak.

Internet via Dynamic Telecom & IT

Jouw internetaansluiting is nog nooit zo snel opgeleverd. Binnen 4 werkdagen hebben wij jouw internetverbinding up and running. Wij zijn namelijk gecertificeerd om in de gebouwen en kasten van het KPN domein te werken en kunnen er dus voor zorgen dat jij snel online bent.
Een verstoring hebben wij op deze manier ook snel voor jou verholpen.

DSL

De afkorting DSL staat voor Digital Subscriber Line.
xDSL is de verzamelnaam voor verbindingen over koper, waarmee thuiswerkplekken en kantoorlocaties ontsloten worden. Met de diensten ADSL, (B)VDSL en Vplus verbinden wij jouw locaties met het internet.

Niet alle verbindingen zijn op alle adressen leverbaar. Je bent afhankelijk van de bekabeling bij jou in de grond.

Glasvezel

Glasvezel is een haarfijne vezel van glas, waarbij lichtsignalen over grote afstanden worden getransporteerd. Door de hogere bandbreedtes zijn diverse diensten mogelijk, zoals VoIP, Online Back-up, storages en virtuele servers. Maximale snelheid 1000Mb/1000Mb

Wij leveren verbindingen van diverse leveranciers:

De prijs wordt bepaald aan de hand van de looptijd en leverancier. Wil je weten of er een glasvezelverbinding bij jou op locatie mogelijk is en wat die kost?

4G Data Only

Met Data Only kan data van en naar machines, apparaten, voertuigen en systemen verstuurd en ontvangen worden binnen Nederland en EU.

Met het brede aanbod van kleine tot grote MB bundels en een supersnelle mobiele internet ervaring met 4G heb je altijd een passende oplossing voor iedere M2M toepassing.

Managed Wi-Fi

Een stabiele en storingsvrije Wi-Fi, dat wil jij toch ook?
Een compleet verzorgde Wi-Fi met monitoring is de oplossing voor jouw bedrijf.

Junior van der Spek

Internet Specialist

Richard Bron

Internet Specialist

Hans de Wit

Internet Specialist

Meer weten?

Wil jij een betere en snellere verbinding bij jou op locatie?