Managed Wifi

Professioneel Wi-Fi Netwerk

Stabiel en storingsvrij Wi-Fi. Wie wil dat nou niet?

Dynamic Managed Wi-Fi is het antwoord op al jouw Wi-Fi problemen. Wij hebben een “power promiss”; ‘Wij zorgen ervoor dat jouw Wi-Fi het altijd doet en optimaal presteert en jij dus altijd online bent.’

Of het nu gaat over een bedrijfsnetwerk, thuisnetwerk of bijvoorbeeld een zwembad, het maakt ons niet uit! Wij verzorgen de complete installatie en configuratie voor jouw bedrijf. Het leggen van de kabels, de montage van de Acces Points of het configureren van het gastennetwerk wij regelen het.

Hoe gaan wij te werk?

Dynamic Managed Wi-Fi is draadloos internet dat jouw huidige bekabelde netwerk aanvult of zelfs vervangt. Met deze dienst leveren wij jou een beveiligd privénetwerk en een openbaar gastennetwerk. Wij verzorgen de complete installatie en configuratie.

Wij werken hiervoor met apparatuur van Unify, een van de marktleiders op het gebied van Wi-Fi. De Dynamic Managed Wi-Fi oplossing bestaat uit twee onderdelen,  de Acces Points en de Cloud Controller. Door deze combinatie van hardware en software is het mogelijk om een groot roaming netwerk te maken, zodat jij overal kunt genieten van steengoede Wi-Fi. Beloofd!

Cloud Controller

Acces Point

Het Wi-Fi netwerk wordt door ons beheerd vanuit de Cloud. Wij updaten het netwerk op afstand en garanderen de beschikbaarheid, bandbreedte, dekking en veiligheid van jouw netwerk.

Junior van der Spek

Wi-Fi Specialist

Richard Bron

Wi-Fi Specialist

Hans de Wit

Wi-Fi Specialist

Meer weten?

Wil jij gebruik maken van fantastische Wi-Fi?