40% van het MKB kan de deuren sluiten bij data verlies.

Alles kan tegenwoordig in de Cloud. De term hoor jij waarschijnlijk steeds vaker, maar wat heb jij aan de Cloud? Hoe kan jij de nieuwe Cloudtechnieken het best toepassen? Dynamic Telecom & IT is er om deze vragen voor jou en vooral met jou te beantwoorden.

Wij kijken samen naar jouw dagelijkse business en kijken hoe Clouddiensten jou kunnen helpen nog efficiënter te werken.

Neem gerust contact met ons op om eens vrijblijvend te brainstormen over jouw mogelijkheden in de Cloud. Er kan vast meer dan jij denkt!

Microsoft 365

Microsoft 365 = Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility in één!
Ontdek de voordelen van een geïntegreerd Cloudplatform dat toonaangevende productiviteitsapps levert zoals Microsoft Teams, Word, Excel en PowerPoint samen met intelligente Cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Microsoft Teams

Microsoft Teams, ook wel afgekort tot Teams, is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat chatmogelijkheden, videoconferentie, bestandsopslag, waaronder gedeelde bestanden, en integratie van applicaties samenbrengt. De dienst is onderdeel van Microsoft 365

Online Backup

Geen bedrijf zo kwetsbaar als een Midden- en Klein Bedrijf. Hoe kleiner hoe kwetsbaarder. Tot nu toe waren er geen goede oplossingen voor het maken van online back-ups. Er zijn wel producten, maar in de praktijk werken die niet goed.

Maak daarom gebruik van Dynamic Online Backup en zorg dat het wel goed geregeld is.

Veilig Werken

Veiligheid wordt steeds belangrijker. Alleen maar inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord combinatie dekt de lading niet meer. Hiervoor adviseren wij gebruik te maken van 2-weg authenticatie en zijn wij partner van Duo.

Duo combineert moderne two(multi)factor authenticatie met geavanceerde endpoint security oplossingen om de gebruikers te beschermen tegen account overnames en datalekken.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw medewerkers beveiligde toegang te verlenen tot gevoelige gegevens. Terwijl jij het inzicht krijgt die je nodig hebt om er zeker van te zijn dat ze dat doen vanaf up-to-date en geautoriseerde apparaten.

Junior van der Spek

Microsoft gecertificeerd

Hans de Wit

Microsoft gecertificeerd

Meer weten?

Wil je meer informatie over Microsoft, Online Backup en/of Veilig Werken?