BIO-Center ZANN

“Dynamic Telecom & IT heeft rust in de organisatie gebracht”

“Dynamic Telecom & IT heeft rust in de organisatie gebracht”

website: biocenterzann.com

BIO-Center ZANN uit Berkel & Rodenrijs is gespecialiseerd in de im- en export van biologische groenten en fruit. Zij waren het eerste bedrijf in Nederland dat voor de weg naar de biologische markt heeft gekozen. Bart Italy heeft verschillende functies en is onder andere verantwoordelijk voor de IT van de organisatie. “Wij werken met onze eigen telers waar wij 100% van hun producten vermarkten tegen een zo’n goed mogelijke prijs. Dat doen wij al sinds 1977. Onze klanten zijn groothandels en supermarktketens in Europa en Amerika. Daarnaast leveren wij aan onze klanten – meer als service –  kaas en bloemen. Wij zien dat de Nederlandse consument steeds meer belangstelling heeft voor biologische producten. Daar spelen wij ook meer en meer op in.“

Nieuwe IT-leverancier

IT speelt voor BIO-Center ZANN een steeds belangrijkere rol. “Zonder IT kunnen we niks. Gezien onze groei paste onze vorige IT-leverancier niet meer bij onze ambitie. Een van onze relaties heeft Dynamic Telecom aanbevolen omdat zij zeer tevreden waren over de diensten die zij tegen een marktconforme prijs leveren. Dynamic is een regionale IT-leverancier. Het is een kleine organisatie waar direct en persoonlijk contact heel belangrijk is. Dat is ook waar wij naar op zoek waren. In eerste instantie hebben wij met Hans de wit en Junior om de tafel gezeten om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. Zij snapten ook direct wat wij met onze IT wilden bereiken en de klik was vanaf het begin uitstekend.”

Plezierig en helder

“Dynamic Telecom & IT heeft onlangs onze gehele IT vernieuwd. Een nieuw netwerk, nieuwe servers, nieuwe pc’s, wifi enzovoort. Alle werkzaamheden en migraties zijn buiten kantoortijd uitgevoerd,      zodat wij overdag gewoon onze werkzaamheden konden blijven uitoefenen. Dynamic verzorgt nu ons systeembeheer. Voor hen is een afspraak ook een afspraak. Daar hoeven wij ons nooit zorgen over te maken. Zij zijn altijd bereikbaar en bij een eventueel probleem denken zij mee hoe wij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen en komen altijd met een doordacht en praktisch advies. Junior is zeer kundig en Hans kan een complex verhaal goed in Jip- en Janneketaal uitleggen.”

Bart Italy ten slotte: “Wij zijn vooral blij met de rust die Dynamic Telecom & IT in de organisatie heeft gebracht. Onze IT is degelijk ingericht. De medewerkers klagen ook niet meer over stroringen of trage verbindingen. Ik kan Dynamic Telecom & IT van harte aanbevelen. De communicatie is plezierig en helder. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.”