Studiekeuze123

“Bij problemen wordt er daadkrachtig gehandeld.”

“Bij problemen wordt er daadkrachtig gehandeld.”

website: studiekeuze123.nl

In 2014 zijn wij met Studiekeuze123 verhuisd. Voor onze telefonie, internet en systeembeheer zijn wij in contact gekomen met Dynamic Telecom. Zij hebben ons snel geholpen en denken goed mee in het proces wat gevolgd gaat worden. Bij oplevering werkt alles uitstekend. Alle afspraken zijn nagekomen en de beloftes zijn nagekomen.
Dynamic Telecom krijgt van ons een 9 en wij zouden ze zeker aanbevelen bij collega ondernemers!

Korte projectomschrijving

In eerste instantie ging het alleen om het opleveren van een telefooncentrale in de Cloud met een aantal vaste toestellen. Uiteraard zouden we hierbij ook een internetverbinding leveren, zodat we van A-tot-Z verantwoordelijk zijn voor de telefonie. In de gesprekken die wij gevoerd hebben over telefonie, kwam naar voren dat Studiekeuze123 ook op zoek was naar ander hardware en systeembeheer. Hierop hebben wij gelijk ingespeeld en ondersteuning geboden. Studiekeuze123 heeft nu alles bij één aanbieder, dus maar één aanspreekpunt.

Hosted Telefooncentrale

De telefooncentrale van Studiekeuze123 staat in de Cloud. Zij hebben een 100-nummerblok met opeenvolgende nummers, zodat er een centraal nummer is en iedere medewerker zijn eigen directe nummer heeft. Op kantoor staan een aantal vaste toestellen en de medewerkers maken daarnaast gebruik van de applicatie HIPPER op hun mobiele telefoon. Hiervoor hebben wij voor iedere medewerker een account aangemaakt, zodat ze op hun directe vaste nummer bereikbaar zijn op hun mobiele telefoon en met dit vaste nummer kunnen uitbellen naar hun klanten.