De Jong en De Nerée notarissen

“Het eindresultaat heeft onze verwachting overtroffen. Alle beloften zijn waargemaakt.”

“Het eindresultaat heeft onze verwachting overtroffen. Alle beloften zijn waargemaakt.”

website: Dejongnotaris.nl

De medewerkers van Dynamic Telecom zijn allen zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Ze zorgen dat je tijdens het gehele project uitgebreid geïnformeerd wordt, zodat je, ook wanneer je geen verstand hebt van techniek, snapt wat er gebeurt en wat er te kiezen valt.

We hebben een zeer flexibele telefooncentrale waar we door de contractvrijheid ieder moment kunnen groeien of krimpen, die alle functionaliteiten biedt die we nodig hebben en we hebben tijdens het gehele project geen enkele hinder ondervonden in de bereikbaarheid. Ik geef Dynamic Telecom een 9 en beveel ze van harte aan bij collega ondernemers!

Korte projectomschrijving

De telefooncentrale van De Jong en De Nerée notarissen was verouderd. Ze wilden meer flexibiliteit en daarbij ook besparen op de maandelijkse kosten.

Hosted Telefooncentrale

Dynamic Telecom heeft een telefooncentrale in de Cloud geplaatst. Met een IPad kan het notariskantoor zelf deze centrale beheren en aanpassingen aanbrengen zoals een vakantieschema, welkomstteksten, de namen van de medewerkers en nog veel meer. Bovendien is de centrale heel makkelijk uit te breiden met extra toestellen of bij krimpen een toestel te laten vervallen.