Raadhuys

“Professionaliteit, service en vriendelijkheid”

“Professionaliteit, service en vriendelijkheid”

website: raadhuys.eu
Branche: accountancy

mr. Bas Aartsen (Raadhuys Tax Legal Accounting)

Raadhuys

Raadhuys Tax Legal Accounting is een belastingadvieskantoor met enerzijds een algemene fiscaal-adviespraktijk en anderzijds een aangiftepraktijk. Raadhuys is met een team van dertig mensen met name gespecialiseerd in het opstellen van inkomensverklaringen.

 mr. Bas Aartsen is een van de vennoten van de organisatie. “De inkomensverklaringen die wij voor ondernemers opstellen zijn bedoeld voor het aanvragen van financiering, zoals het verkrijgen van een hypotheek voor een huis. Om een dergelijke inkomensverklaring te verstrekken analyseren wij de jaarcijfers van de ondernemer. Zeker door de coronacrisis moeten wij zorgvuldig kijken wat de bestendigheid van het inkomen is. Wij werken voor nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland die onze inkomensverklaring vaak 1 op 1 overnemen. In Nederland zijn er vier partijen die dit mogen doen; wij zijn de grootste daarvan. Wij zien elkaar meer als collega’s dan concurrenten.”

 Thuiswerken

 “Ons team van analisten werkt voor 80% effectief vanuit huis. Onze analisten hoeven dus niet dagelijks in de file te staan. Ieder team bestaat uit vijf analisten die iedere week een keer bij elkaar op kantoor komen voor de noodzakelijke onderlinge interactie. Samen met Dynamic Telecom & IT hebben wij een bedrijfscultuur ingericht die past bij deze filosofie en tijd. Zij faciliteren ons onder meer bij het beheer van onze telefonie-infrastructuur. Door de support van Dynamic Telecom & IT hebben wij in feite dertig kantoortjes op afstand met een compleet callcenter systeem op de achtergrond.”

 Samenwerking

 “Ik kan niet anders zeggen dat de samenwerking buitengewoon goed verloopt. Dynamic Telecom & IT is zeer vakkundig en de bereikbaarheid is extreem goed. Dat verwacht je ook van een bedrijf dat zich met telefonie bezighoudt. Als we vandaag een probleem hebben, wordt het vandaag ook opgelost. Ze scoren hoog op zaken als professionaliteit, service en vriendelijkheid. We zijn dan ook enorm tevreden over Dynamic Telecom & IT. Naar andere partijen kan ik met een gerust hart zeggen dat Dynamic Telecom & IT echt een aanrader is.”