Alumat Zeeman

“Dynamic Telecom komt met suggesties voor optimaal gebruik.”

“Dynamic Telecom komt met suggesties voor optimaal gebruik.”

website: alumatzeeman.com

Korte projectomschrijving

Alumat Zeeman is een technisch bedrijf dat sinds 1928 producten en diensten levert aan de wereldwijde tuinbouwindustrie. Bert Strikkers en Hans Zeeman besturen deze onderneming. “Voor ons is telefonische communicatie van strategisch belang en daarom hebben wij vorig jaar besloten om de oude centrale te gaan vervangen door een state-of-the-art Voice over IP (VoIP) centrale in de Cloud.”
Na een uitgebreid selectietraject van bijna een jaar is uiteindelijke de keuze gevallen op Dynamic Telecom. De doorslag voor deze keuze gaf de kwaliteit van het advies, de transparante offerte met direct een scherp aanbod in combinatie met de no-nonsens aanpak van Dynamic Telecom. Een goed geplande overgang naar de nieuwe situatie met goede technische ondersteuning onderstreepten nogmaals de juistheid van deze keuze.
Na oplevering van de telefonie zijn we bezig om de vele mogelijkheden die VoIP ons biedt verder uit te breiden. Dynamic Telecom geeft daarbij snel antwoord op onze vragen en komt met suggesties voor een nog betere en optimaal gebruik. De nieuwe mogelijkheden maken het werk voor onze medewerkers, die veel bellen, nu al een stuk efficiënter. Om alle mogelijkheden zoveel mogelijk uit te nutten gaan we nu kijken naar teleconference om zo belangrijk communicatie met onze klanten en partners nog verder te verbeteren.

Hosted Telefooncentrale

Niet alleen is de telefonie op de centrale in de Cloud aangesloten, maar ook de deurintercom hebben wij meegenomen in onze telefonie-oplossing. Deze deurintercom werkt als een telefoon. Wanneer er aangebeld wordt, gaan de toestellen rinkelen en kan degene die aan de deur staat te woord worden gestaan. Indien gewenst kan er gekozen worden voor een deurintercom met camera, zodat je ook kunt zien wie er aan de deur staat. Met 1 druk op de knop van het telefoontoestel kan de deur geopend worden en kan de persoon naar binnen.