Speakers Academy

“Snel en betrouwbaar telefoneren is een beleving.”

“Snel en betrouwbaar telefoneren is een beleving.”

website: speakersacademy.com

Het advies van Dynamic Telecom heeft ons overtuigd om te kiezen voor VoIP. Organisaties die waarde hechten aan een betrouwbare IT-partner en een adequate 24-uurs service, kunnen daarvoor uitstekend gebruik maken van de producten en diensten van Dynamic Telecom.

Korte projectomschrijving

De telefooncentrale van Speakers Academy® was verouderd. De maandelijkse kosten waren hoog en een nieuwe centrale biedt meer flexibiliteit. Een goede kwaliteit van de verbinding, makkelijk kunnen doorverbinden/doorschakelen en eenvoudig functionaliteit kunnen instellen, zoals een dag- en nachtschakeling met voicemail was van belang.

InHouse VoIP Telefooncentrale

Dynamic Telecom heeft een InHouse VoIP telefooncentrale geplaatst waarmee gebeld kan worden met VoIP. Omdat er duizenden aanvragen per jaar binnenkomen, is het van groot belang dat Speakers Academy® bereikbaar blijft als de internetverbinding weg zou vallen. Met een BRI module heeft Dynamic Telecom een ISDN aansluitingen als back-up gecreëerd.
Met het softwareprogramma MyPBX Client kunnen de medewerkers via hun PC inloggen in de telefoon en zien wat de status is van de andere medewerkers. Zij kunnen onderling berichten versturen en hebben de mogelijkheid een groepsgesprek op te zetten. Het CRM-pakket is gekoppeld aan de telefooncentrale waardoor er vanuit dit pakket direct gebeld kan worden.