Blue Lynx

“Een mooie club met passie voor hun vak”

“Een mooie club met passie voor hun vak”

website: bluelynx.com
Branche: recruitment en hr-diensten

Ernesto Werner (Team Lead Recruitment bij Blue Lynx)

Blue Lynx

Blue Lynx is marktleider in internationale rekrutering in binnen- en buitenland. Ze werken samen met wereldwijde klanten, waaronder internationale organisaties, MSP’s, Fortune 500+ bedrijven, liefdadigheidsinstellingen en NGO’s. Blue Lynx is de schakel tussen hen en professionele kandidaten. Dynamic Telecom & IT is hun telecom- en IT-partner.

De focus van Blue Lynx is van origine gericht op multilingual talent. Dat is nog steeds de rode draad van de organisatie. Ernesto Werner is Team Lead Recruitment bij Blue Lynx. “Wij zijn een client oriantated organisatie. Onze kernactiviteiten zijn onder andere contracting solutions, hr-solutions en talent solutions. Onze talenten worden altijd persoonlijk begeleid en krijgen alle aandacht die zij nodig hebben. Vaak worden ze gedetacheerd bij multinationals waar de bedrijfsvoering over het algemeen Engels is. Wij denken als partner mee met de klant om hen de beste oplossing te bieden.”

 Kernwaarden

 “Onze organisatie is gevestigd in verschillende landen. In totaal werken ongeveer 50+ medewerkers bij Blue Lynx. Op de afdeling waar ik verantwoordelijk voor ben, werken twaalf recruiters. Sinds kort ben ik ook verantwoordelijk voor de IT van de organisatie. Dynamic Telecom & IT verzorgt al een aantal jaren onze telefonie. Sinds twee maanden faciliteren en beheren zij ook onze IT-omgeving volgens de laatste veilige standaarden. Dynamic Telecom & IT heeft dezelfde kernwaarden als wij; kwaliteit en service zijn voor beiden enorm belangrijk.”

 Vlekkeloos implementeren

 “Dynamic Telecom & IT is een mooie club mensen. Het is een groep professionals met dezelfde passie voor hun vak als wij. Ook bij het inrichten van onze telefonie hebben zij uitstekend meegedacht over de beste oplossing voor ons. Toen wij een keuze moesten maken voor een andere IT-partner wisten we al heel snel dat Dynamic Telecom & IT het beste bij onze organisatie past. We hebben samen een plan gemaakt om nieuwe oplossingen vlekkeloos te implementeren. Vooraf wordt op kleine schaal een test gedaan zodat het probleemloos uitgerold kan worden in de gehele organisatie. De samenwerking verloopt uitmuntend. Het voelt alsof ik in een grote corporate organisatie werk, waarbij ik met mijn eigen IT-afdeling contact heb!”