The proof is in the pudding

The proof is in the pudding

De afgelopen jaren is Dynamic Telecom & IT gegroeid in de breedte en in de diepte. Van specialist in telecom naar volwaardige IT-partner. We voelen ons bevoorrecht dat we het vertrouwen van onze klanten hebben gekregen om onze passie voor ons vak in de praktijk te toetsen. Een aantal klanten wilde op ons verzoek graag iets vertellen over de samenwerking die wij met hen zijn aangegaan.

BIO-Center ZANN uit Berkel & Rodenrijs is gespecialiseerd in de im- en export van biologische groenten en fruit. Zij waren het eerste bedrijf in Nederland dat voor de weg naar de biologische markt heeft gekozen. Bart Italy is verantwoordelijk voor de IT van ZANN en vertelt hier over zijn ervaring met Dynamic Telecom & IT.

Blue Lynx is marktleider in internationale rekrutering in binnen- en buitenland. Ze werken samen met wereldwijde klanten, waaronder internationale organisaties, MSP’s, Fortune 500+ bedrijven, liefdadigheidsinstellingen en NGO’s. Blue Lynx is de schakel tussen hen en professionele kandidaten. Dynamic Telecom & IT is hun telecom- en IT-partner. Ernesto Werner is Team Lead Recruitment bij Blue Lynx. Hier vind je zijn verhaal.

Raadhuys Tax Legal Accounting is een belastingadvieskantoor met enerzijds een algemene fiscaal-adviespraktijk en anderzijds een aangiftepraktijk. Raadhuys is met een team van dertig mensen met name gespecialiseerd in het opstellen van inkomensverklaringen. mr. Bas Aartsen is een van de vennoten van de organisatie en vertelt hier over zijn ervaring met Dynamic Telecom & IT.

Zoals de Engelsen zeggen: the proof is in the pudding. (Een pudding mag er nog zo mooi en lekker uitzien, waar het werkelijk om gaat, is dat hij lekker smaakt. Er is maar één manier om daar achter te komen: hem eten.) Wij laten jou ook graag proeven van onze passie en vakmanschap. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Je bent trouwens ook van harte welkom op onze informele Steak Friday. Aan jou de keuze om de eerste stap naar een hechte samenwerking te zetten.

Junior, Dennis, Richard en Hans