Vijf bespaartips op telefonie, internet en Office 365

Het is mooi dat de overheid een pakket aan financiële maatregelen heeft opgesteld om de ondernemer in deze tijd te helpen om te overleven. Het zal voor veel bedrijven echter niet voldoende zijn. Kunnen wij daar iets aan doen? Nee, die ambitie hebben wij zeker niet. Wat wij wel kunnen, is meedenken om effectiever thuis te werken en meedenken waar jij wat kosten kunt besparen. Uiteraard gaat dat niet al je problemen oplossen. Maar alle beetjes helpen en als wij iets kunnen bijdragen, doen wij dat uiteraard graag.

Afgelopen week hadden wij met ons team een video call om de lopende en nieuwe projecten met elkaar door te nemen. We hebben ook gebrainstormd waar onze klanten eventueel op kunnen besparen. Hieronder vijf simpele bespaartips die je vandaag al kunt doorvoeren:

  1. Zet de combinatievoordelen van telefonie + internet + Office 365 eens onder elkaar. Wij geven daarbij graag advies op maat en kunnen een mooie korting aanbieden.
  2. Zeker nu kunnen de belkosten oplopen. Dit is het moment om daar serieus naar te kijken. De communicatie gaat immers door. Voorkom verrassingen en koop je belkosten af. Wij zijn partner van KPN; een verbinding via ons is in bijna alle gevallen nog goedkoper ook!
  3. Kies bij ons voor een contractvrij mobiel abonnement, combineer deze bijvoorbeeld met je vaste internetverbinding en ontvang dubbele data! Of kies voor het best geteste netwerk van Nederland!
  4. Zorg er ten slotte voor dat onderling bellen gratis is. Hoe? Bel ons. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste oplossing.
  5. Zorg voor een veilige omgeving, ook thuis. Voorkom kosten door ook thuis een goede antivirus software te installeren. Bespaar jezelf de ellende dat je netwerk geïnfecteerd wordt.

Heb jij nog tips die ondernemers kunnen helpen? Hoe klein of simpel dan ook? Deel ze met ons. Wij spelen ze graag door. Wil je weten wat je nog meer kunt besparen? Wij hebben een gratis bespaarscan voor een glashelder overzicht. Dan weet je direct wat je betaalt, waarom je dat betaalt en hoe je kunt besparen op je vaste telefoon- en IT-kosten. Maak vandaag nog een afspraak. Wij zijn creatief en flexibel genoeg om daarbij alle maatregelen die de overheid heeft gesteld in acht te nemen.

Junior, Dennis, Richard en Hans