Met deze tips wordt jouw thuiswerkdag een stuk productiever!

Als hard werkende Nederlander wil jij vast tijdens de corona-crisis op een efficiënte en makkelijke manier thuiswerken. Na een stevig ontbijt en een goede dosis concentratie begint jouw werkdag aan de keukentafel. Maar dan slaat het noodlot toe…… een slecht werkende verbinding, een stofzuigende vrouw, jammerende kinderen en waardeloos bereik van je werktelefoon strooien roet in het eten. Bij Dynamic Telecom & IT denken we graag met je mee over een gepaste oplossing, zodat jij met deze thuiswerkfaciliteiten het maximale uit jouw thuiswerkdag haalt!

Tip 1

Met de Yealink Wifi Dongle heb je altijd en overal bereik met je werktelefoon. Zodra je de dongle in de USB-poort aan de achterkant van je toestel steekt, installeert de software zich automatisch en is jouw Yealink-apparaat gereed voor gebruik. Vervolgens kun je verbinding maken met een draadloos wifi-netwerken. Plug-and-play en je hebt overal een betrouwbare verbinding! Neem contact met ons op voor de laatste aanbiedingen die wij op dit gebied hebben!

Tip 2

Tip twee is de Jabra Evolve 75 noice cancelling koptelefoon. Demp het geluid eenvoudig met de verstelbare knoppen of overleg onverstoord met je collega’s. HD voice in combinatie met luidsprekers van wereldklasse, leveren uitstekende audio met een ongekende helderheid voor je gesprekken en muziek. Of je nu moet samenwerken of moet concentreren. Zo verdwijnen die stofzuigende vrouw of luidruchtige kids op de achtergrond en kun je onverstoord aan de slag.

Andere headsets zijn natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren je graag welke headset het beste past bij jouw thuiswerksituatie en (vaste)telefoon! Hopelijk helpen deze tips om het beste uit deze situatie te halen en om jouw thuiswerkdag een stuk productiever te maken. Loop je tegen een ander probleem in jouw thuiswerksituatie aan? Wij helpen je graag! Stuur een mailtje naar support@dynamictelecom.nl

Junior, Dennis, Richard en Hans