Hoe goed ken jij jouw ICT-leverancier?

Wij zijn van mening dat elke ICT-leverancier betrokken moet zijn bij alle ins en outs van hun klant. Dat hij moet weten welke processen voor jou belangrijk zijn, waar de printer staat en welke applicaties jij gebruikt. Een leverancier die zijn klantencasus niet kent, is ook niet in staat om gericht actie te ondernemen om eventuele pijn te voorkomen. Meer begrip en kennis van de situatie leidt tot meer efficiëntie. Als je de bedrijfsdoelstellingen van een bedrijf kent, kun je de ICT-inrichting hierop aanpassen. Je hebt niets aan een vrachtwagenmotor als je alleen een klein aanhangertje wilt trekken.

Hoe goed ken jij jouw ICT-leverancier?

En als er dan een probleem is, dat hij er dan geen ticketsysteem of een 0900-nummer op nahoudt. Een leverancier die de telefoon aanneemt om het probleem te horen en terugbelt om aan te geven dat het is opgelost. BIO-Center ZANN uit Berkel & Rodenrijs is een van onze klanten. Hoe dit bedrijf aankijkt tegen onze werkwijze, vind je als referentie op onze website. Kijk hier om het verhaal van Bart Italy te lezen.

Het verhaal laat zien dat wij de afgelopen jaren zijn uitgegroeid van telecomprovider naar een allround ICT-leverancier. Dynamic Telecom én IT is de naam die dat verduidelijkt. In de wandelgangen hebben wij echter gehoord dat een aantal van onze telecomklanten dat nog niet op hun netvlies heeft staan. Wij kunnen ons voorstellen dat je ons wellicht wat beter wil leren kennen. Als bestaande klant of als nieuwe klant. Graag zeggen wij. Doen! En, hoe beter wij jou kennen, hoe beter (en gezelliger) wij jou kunnen helpen. Met andere woorden, welkom bij de Dynamic-familie!

Hoe goed ken jij eigenlijk je ICT-leverancier? Als een van de sponsors van Hijs Hokij nodigen wij u graag uit om ons beter te leren kennen door samen met ons team een wedstrijd van deze Haagsche topclub bij te wonen. Topsport zoals wij dat ook graag uitoefenen. Meld je aan via onze website en geniet van dynamic ijshockey en leer ons direct kennen. Wij laten je niet in de kou staan maar dragen al onze klanten een warm hart toe. En, wij spelen die avond alleen bitterbal 🙂

Graag tot ziens bij HIJS! Junior, Dennis, Richard en Hans