Een check up voor een fit netwerk

Een goed en snelwerkend netwerk is voor ieder bedrijf onmisbaar. Het is de spin in het web voor de communicatie en informatie uitwisseling tussen medewerkers en klanten. Net als een menselijk lichaam moeten alle organen perfect met elkaar samenwerken om een optimale prestatie te kunnen leveren. Een ongezond orgaan beïnvloed de prestatie van alle andere (gezonde) organen. Reden dat veel mensen van tijd tot tijd naar de huisarts gaan voor een Periodiek Medisch Onderzoek, door veel mensen ‘check up’ genoemd. Gewoon even bloeddruk meten, wat bloed in een buisje en een plasje in een potje. Vaak weet je binnen een dag of je nog gezond bent of anders ben je er vroeg bij om tijdig in te grijpen om van een kwaal af te komen. Wij hebben trouwens een effectief recept. Want fitte medewerkers presteren – net als een fit netwerk – beter. Daarom houden wij onze medewerkers fit met bokslessen. Echt een aanrader. Wil je weten hoe fit jouw medewerkers zijn of wil je jezelf testen? Kom dan op maandag of woensdag langs voor een boksles.

Een bedrijfsnetwerk werkt in principe hetzelfde als een menselijk lichaam. Eén zwakke schakel in het netwerk kan er voor zorgen dat de prestatie van het gehele netwerk wordt beïnvloed. Het resultaat is dat je netwerk traag werkt of ernstige beveiligingsgevaren met zich meebrengt. Alle organisaties hebben voordeel van een 100% fit netwerk. En wij hebben een nuchtere en praktische QuickScan ontwikkeld waarmee wij razendsnel een check up kunnen doen van je netwerk. Servers en werkplekken worden onderzocht op fitheid en veiligheid. Zeker nu Microsoft heeft aangekondigd om per januari 2020 te stoppen met de ondersteuning van Windows 7 en er geen updates meer zijn om je netwerk veilig en snel te houden. Zo kan één enkele werkplek in een hoekje van je kantoor die aangesloten is op je netwerk al voor beveiligingsproblemen zorgen. Januari 2020 lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover en moet er nog van alles gebeuren voor de overstap. Nu actie ondernemen betekent straks het voorkomen van problemen. Gebruik je windows 7? Laat hier je gegevens achter en wij helpen je met de digitale transformatie.

Worstel jij ook om je netwerk 100% fit te houden . Het hart van je organisatie! Of twijfel je of je wel 100% beschermd bent tegen aanvallen van hackers? Met onze QuickScan weet je direct hoe het is gesteld met de gezondheid van je ICT-omgeving. Of dat nu on premise of in de cloud is. Geen dikke dure rapporten, maar in duidelijk en begrijpbare taal een terugkoppeling en tips hoe je kan zorgen voor een fitte ICT-omgeving.

Wij je weten hoe fit jouw netwerk is? Toe aan een check up? Wij komen graag langs voor een QuickScan. Trouwens, ook een mooie manier om met elkaar kennis te maken. Maak vandaag nog een afspraak! Het zorgt ervoor dat je daarna in ieder geval weer met een gerust hart kunt gaan slapen!

Graag tot ziens! Junior, Dennis, Richard en Hans