Ons recept voor weerbaarheid!

Is jouw accu na de vakantie weer helemaal opgeladen? Die van ons wel! Wij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Onze site is vernieuwd en de komende maanden gaan we regelmatig bloggen. Over bijvoorbeeld onze goede doelen, onze praktische zorg voor IT en over backups die in de praktijk geen backup blijken te zijn. Blogs die jouw weerbaarheid verhogen.

Wij weten wat de belangen van Telecom en IT voor het MKB zijn; Twee disciplines die steeds dichter bij elkaar komen. Mobile first is tegenwoordig zelfs het motto van veel applicatie-ontwikkelaars. Het laatste wat je als ondernemer wilt is een kwetsbare situatie creëren waardoor het systeem op kantoor plat gaat of dat jouw medewerkers niet meer bereikbaar zijn. Wij zijn wellicht niet de traditionele nerds die je zou verwachten in onze branche. Wij zijn de ruwe bolsters met de blanke pit. Een team met een bijzonder groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij zijn graag jouw weerbare partner op het gebied van Telecom en IT. Net als voor onze 400+ andere relaties.

Wij zorgen er voor dat jouw Telecom en IT tot in de puntjes is geregeld. Wij gaan pas weg als het werkt en bij calamiteiten zijn wij altijd direct en persoonlijk te benaderen. Als het nodig is kun je ons als weerbaar team naar voren schuiven voor het oplossen van problemen bij de bron. Bij ons is onbeperkte data ook onbeperkt. En als je op het punt staat om over te gaan van Windows 7 naar Windows 10, dan doen we het in een tempo dat jij kunt bijbenen.

Ons recept voor weerbaarheid is een combinatie van gezonde voeding (kom gerust eens op bezoek op Steak Friday), een fit lichaam (wij hebben tweemaal per week een boksleraar op kantoor) en een geest die tegen wat spanning kan (wij zijn sponsor van Cairox Hijs Hokij uit Den Haag).  Ook sponsoren wij Alzheimer Nederland en helpen wij onze dochterorganisatie De BeleefTV met hun ambitie de zorg voor ouderen met dementie te verbeteren.

Door de blogs leer je ons (nog) beter kennen. Ben je nog geen klant, maar wel nieuwsgierig naar onze ideeën over weerbaarheid? Kom een keer kennismaken tijdens onze boksles. Gezellig! Onze biefstuk op Steak Friday testen? Leuk! Of misschien een wedstrijd van Cairox Hijs Hokij bezoeken? Natuurlijk! Alles is mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de ingrediënten voor ons recept van weerbaarheid. Bel ons nu gerust (070-2050000) of stuur een mailtje aan info@dynamictelecom.nl

Wij kijken naar je uit.

Junior, Dennis, Richard en Hans