IP-vpn

Een vestiging veraf wordt heel dichtbij met IP VPN waarmee u met alle vestigingen gebruik maakt van 1 datanetwerk.

Een vestiging veraf wordt heel dichtbij met IP VPN waarmee u met alle vestigingen gebruik maakt van 1 datanetwerk.

Private Network

In onze samenleving ligt het tempo hoog. Alles wijst er op dat het nog wel een paar tandjes hoger zal worden. Om in die race bij te blijven is snelle en veilige communicatie essentieel. Dit is vooral een aandachtspunt als uw onderneming meerdere vestigingen heeft. Alle benodigde informatie moet dan snel over en weer kunnen gaan. Dat is geen geringe opgave, omdat de omvang van het dataverkeer jaar op jaar toeneemt. Een goede oplossing hiervoor is een IP-VPN. Daarmee wordt binnen het eigen netwerk van Dynamic IT een besloten en stevig beveiligd ‘privé netwerk’ gevormd, waar uw vestigingen en thuiswerkers toegang toe hebben en waarmee data- en spraakverbindingen mogelijk zijn.

Extra veiligheid

Een IP-VPN is natuurlijk degelijk, solide en veilig. Maar als u wilt kunnen we zelfs dat nog opschalen. Bijvoorbeeld door Centraal Beheerde Internet Toegang MPIX te implementeren.
Deze oplossing houdt in dat de toegang tot het internet niet meer op iedere vestiging afzonderlijk plaatsvindt, maar centraal in het datacenter van Solcon. Alle verbindingen van uw vestigingen en van uw thuiswerkers lopen naar dit centrale punt in het datacenter. Daar is de firewall, die desgewenst kan worden aangevuld met diverse soorten filters en beveiligingen. U kunt dit centrale internet-toegangspunt zelf beheren, maar het ook door onze experts laten doen. Wel zo’n veilig idee.