Thuiswerkfaciliteiten

Waarom thuiswerken?

Zowel in geplande als in ongeplande situaties kan het veel voordelen hebben om medewerkers thuis te kunnen laten werken.
Misschien hebben ze een taak die veel concentratie vereist of komt het goed uit, omdat er bijvoorbeeld ‘s middags een tandartsbezoek gepland staat.

Continuïteit en Corona.

Maar natuurlijk ook tijdens calamiteiten en onvoorziene gebeurtenissen.
Over het algemeen betreffen dit situaties welke je liever niet mee wilt maken, maar de realiteit is dat ze helaas voorkomen. Denk hierbij aan een brand…… of zoals heel actueel het Corona-Virus.

De continuïteit van jouw bedrijf is van levensbelang. Om bij voorbaat te zorgen dat de medewerkers beschikken over de faciliteiten om op een andere locatie of thuis hun werk te kunnen voortzetten maakt het verschil tussen de deuren (definitief?) sluiten en doorgaan.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 heb je overal en altijd toegang tot e-mail, agenda en natuurlijk de Office toepassingen, zowel offline als online. De Office toepassingen zijn altijd up-to-date, zodat medewerkers kunnen blijven werken met de nieuwste Office features en functies. Werken in de Cloud is pas echt gemakkelijk met Office 365!

Vast-Mobiel Integratie

Met Vast-Mobiel Integratie (VaMo) blijven de medewerkers bereikbaar op het vaste nummer ongeacht hun locatie. VaMo is de samenvoeging van de identiteit van het vaste toestel met de mobiel. Simpel gezegd houdt het in dat zowel het vaste nummer als het mobiele nummer op het vaste toestel en de mobiele telefoon binnenkomt. Dit zorgt voor maximale bereikbaarheid van de collega’s en contactpersonen.

Het grootste voordeel is dat je overal waar je bent bereikbaar bent en kunt bellen alsof je op kantoor bent.