Uw telefooncentrale verhuizen… of kan het anders?

Telefooncentrale verhuizen

U staat op het punt om een andere locatie te kiezen voor uw bedrijf. Eén van de punten op uw aktiepuntenlijst is ongetwijfeld het regelen van uw telefonische bereikbaarheid. Hierbij maakt u zich zorgen over de timing van de verplaatsing van uw hardware en of dit leidt tot onbereikbaarheid voor uw klanten.

Dit is een risico dat het verplaatsen van uw huidige traditionele telefooncentrale met zich mee brengt. Daarnaast is dit ook kostbaar en is het maar de vraag of u op de nieuwe locatie voldoende heeft aan de huidige telefooncentrale met bijbehorende telefoons.

Een andere uitdaging die u tegen kunt komen is het behoud van uw telefoonnummer als u buiten de regio verhuist. Uw nummer is onderdeel van de identiteit van uw bedrijf. Een tijdelijke doorschakeling door KPN laten faciliteren is kostbaar en lost dit voor de langere termijn niet op.

 

De andere manier: telefooncentrale in de cloud

telefooncentrale in de cloudGemakkelijk én voordelig

Stap over op een telefooncentrale in de cloud. Veelal heeft u voor de kosten van het verplaatsen van uw huidige centrale al een complete nieuwe centrale in de cloud inclusief nieuwe toestellen. Het voordeel is dat uw telefoons alleen de beschikking dienen te hebben over een werkende internetverbinding om aangesloten te zijn op uw telefooncentrale. Uw telefooncentrale bevindt zich immers in de cloud. U bent voor uw bereikbaarheid dus niet afhankelijk van een inflexible KPN-monteur.

Vast-Mobiel-integratie

Daarnaast is uw bereikbaarheid geborgd door Vast-Mobiel-integratie. Dynamic Telecom verzorgd deze overstap graag voor u! Wij zorgen dat op de nieuwe locatie tijdig een internetverbinding wordt opgeleverd en dat de volledig nieuwe installatie volledig werkend op u staat te wachten bij uw verhuizing. In ieder geval één punt op uw lijstje waar u zich niet meer druk over hoeft te maken.

Locatie-onafhankelijk

Wat betreft het behoudt van uw telefoonnummer bent u niet meer gebonden aan de netnummer-grenzen. Uw nummer wordt locatie onafhankelijk en kunt u dus altijd meenemen, waar u ook naartoe verhuisd!

Nieuwsgierig? Neem contact op en we bekijken met u de mogelijkheden!