Aanvullende Licenties

{slider=Voicemail}

Indien u niet bereikbaar bent, zal uw beller een voicemail service zeer op prijs stellen. Voicemail is een welkomsttekst gevolgd door de mogelijkheid om een bericht in te spreken. Dit bericht wordt als geluidsbestand gemaild aan een opgegeven e-mailadres. Zo kunt u overal waar u over uw e-mail beschikt uw voicemail berichten afluisteren!

{/slider}

{slider=Fax2mail}

Fax2mail betekent dat de VoIP telefooncentrale uw faxberichten ontvangt en deze omzet naar PDF of TIFF formaat en doorstuurt naar één of meer e-mailadressen die u zelf kunt invoeren/wijzigen. Hiervoor heeft u geen faxapparaat meer nodig.

{/slider}

{slider=Keuzemenu}

Met het keuzemenu kunt u uw bellers begroeten en doorverbinden met de juiste afdelingen/medewerker(s) zodat zij zo snel mogelijk te woord worden gestaan. U kunt kiezen uit één of meer keuzemenu’s die u zelf aan elkaar kunt koppelen en geheel zelf kunt vormgeven. Het keuzemenu neemt een inkomend gesprek automatisch aan en begroet de beller met uw eigen welkomstboodschap.

Door middel van tijdschema’s en vakanties bestaat de mogelijkheid om het gesprek op verschillende manieren af te handelen.

{/slider}

{slider=Wachtrij}

Inkomende gesprekken worden door de Auto Attendant aangenomen en doorgezet naar een wachtrij (met muziek / wachttoon / tekst) die één telefoon of een groep van telefoons bedient (uw ‘callcenter’). U bepaalt zelf welk nummer dit is en hoeveel gelijktijdige gesprekken uw callcenter kan afhandelen. U stelt zelf de gemiddelde gespreksduur in en uw wachtende bellers worden netjes geïnformeerd over aantal wachtende voor hen en de verwachte wachttijd. Gedurende het wachten wordt de door u geplaatste audiofile afgespeeld. Benut de wachttijd van uw klant om hem of haar te informeren over uw bedrijf, nieuws of acties!

{/slider}

{slider=Koppeling outlook/lap-desktop}

Met HIP Toolbar maakt u het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.

HIP Toolbar is de afstandsbediening voor alle functies van uw telefoon en wordt als toevoeging op uw browser (Internet Explorer of Firefox) geïnstalleerd. De HIP Toolbar integreert uw contactpersonen in Outlook, zodat deze zowel vanuit Outlook, als vanaf de Toolbar te bellen zijn.

{/slider}

{slider=Hipper}

Bent u een dag niet op kantoor maak dan gebruik van de HIPPER.

{/slider}

{slider=I AM}

I AM is efficiënt communiceren op de manier die u het beste uitkomt: bellen, chat, video of zelfs met meerdere personen tegelijk via groep-chat en groepsgesprek. U kunt eenvoudig samenwerken door het delen van uw scherm, delen van bestanden en integratie met Outlook contacten en agenda.

{/slider}

{slider=HIP Beheer}

Beheer uw telefooncentrale in de cloud vanaf uw iPad. Zakelijke gebruikers hebben nu de mogelijkheid de dagelijkse wijzigingen op de telefooncentrale zelf te doen via deze eenvoudig te gebruiken app. Voor medewerkers wijzigt u eenvoudig instellingen, spreekt u voicemail in en configureert u (nieuwe) toestellen. Uw dagelijkse bezetting heeft u altijd onder controle doordat u direct medewerkers kunt toevoegen of verwijderen van belgroepen (huntgroups). Ook spreekt u via de app de welkom boodschap van uw bedrijf in en kunt u eenvoudig het keuzemenu aanpassen.

{/slider}