Glasvezel

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals Internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker.

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals Internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker.

Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

Onbeperkte bandbreedte

Met glasvezel, de drager van de toekomst, heeft u de beschikking over een onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50, 100 of zelfs 200 Mbit/s mogelijk. Op aanvraag zijn de mogelijkheden onbeperkt. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

Hoge up- en downloadsnelheid

Veel grote databestanden verzenden/ontvangen? Met glasvezel kan dit binnen enkele seconden. Groot voordeel van glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid gelijk is. Dit betekent dat u door de hoge uploadsnelheid veel voordeel haalt uit het verzenden van grote bestanden of het kijken naar hoge resolutie videobeelden.

Slechts één verbinding nodig

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP – dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat u al uw diensten over één verbinding kunt laten lopen. Heeft u extra bandbreedte nodig? Dan stellen wij deze voor u beschikbaar over dezelfde verbinding.

Kwaliteit & veiligheid

Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van data optreedt zoals dit bij het traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getransporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.

Ondernemen is vooruitzien

Nederland is aan het verglazen. Het glasvezelnetwerk breidt zich uit en is de drager van de toekomst. KPN heeft door bundeling van gezamenlijke ondernemersbehoeften een groot gedeelte van zakelijk Nederland al voorzien van glasvezel op bedrijventerreinen. Dit noemt men FTTO: Fiber To The Office. Op deze bedrijventerreinen hanteert KPN scherpe tarieven.
KPN zorgt hierbij voor de aanleg en het beheer van het glasvezelnetwerk, waarbij u verzekerd bent van een kwalitatief zeer hoogwaardig netwerk met razendsnelle verbindingen. DynamicIT helpt u graag de mogelijkheden maximaal en efficient te benutten.