Systeembeheer Delfgauw
Dynamic Telecom & IT is het aanspreekpunt voor het MKB voor al je ICT gerelateerde vragen. Of het nu gaat over de aanschaf van nieuwe werkplekken, een internetverbinding, een second opinion of als je op zoek bent naar een nieuwe beheerder; Wij hebben de oplossing!
Wij leveren totaaloplossingen van systeembeheer in o.a. Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Delfgauw en Pijnacker. 

Vind jij het ook fijn om zaken te doen met een partner in de buurt van Delfgauw die zowel ICT als het ondernemersvak begrijpt? Wij houden het simpel en zorgen voor een eenvoudige en naadloze overstap en zorgen daarmee dat jij het maximale uit jouw ICT-omgeving haalt en misschien wel belangrijker; Blijft halen!

Nieuwsgierig naar onze ‘andere’ manier van werken? Lees hier wat onze klanten over ons vertellen of bel ons op 070 205 00 00. 

Thuis toegang tot jouw bedrijfsnetwerk in Delfgauw
Werken meerdere werknemers vanuit huis dan is het belangrijk dat zij op afstand toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk, Met de juiste apparatuur kunnen de werkzaamheden thuis worden voortgezet net zoals op kantoor.

Om efficiënt op afstand te werken leveren wij communicatiediensten om, op de manier die jou het beste uitkomt, te communiceren: bellen, chat, video of zelfs met meerdere personen tegelijk via groep-chat en groepsgesprek. Je kunt eenvoudig samenwerken door het delen van jouw scherm, delen van bestanden en integratie met Outlook contacten en agenda.

Dynamic Telecom & IT is de ideale ICT-collega en jouw systeembeheerder voor werkplekbeheer van jouw medewerkers. 

Jouw informatieaanvraag voor systeembeheer Delfgauw en omgeving.  Internet
  Door KPN zijn wij opgeleid en gecertificeerd tot koper- en glasvezelmonteur. Binnen het KPN domein kunnen wij in heel Delfgauw veilig en snel internet leveren en werkzaamheden uitvoeren op live verstoringen van koperdiensten.
  Een nieuwe internetverbinding in Delfgauw is door ons al leverbaar binnen 2 werkdagen. 

  Wifi
  Met onze professionele Wifi-oplossingen zorgen wij voor een stabiel WiFi netwerk in jouw bedrijf, bij jouw thuis of waar jij wilt.

  Het Wi-Fi netwerk wordt door ons beheerd vanuit de Cloud. Wij updaten het netwerk op afstand en garanderen de beschikbaarheid, bandbreedte, dekking en veiligheid van jouw netwerk. 

  Telefonie
  Met VoIP van Dynamic Telecom & IT heb je een centrale in de Cloud. Je bent locatie onafhankelijk, dus altijd en overal bereikbaar voor jouw klanten.

  Met de applicatie Hipper+ kunnen wij het vaste nummer van kantoor binnen laten komen op jouw mobiele telefoon en via de applicatie kun je uitbellen met het vaste nummer. Ideaal voor de thuiswerker.

  Voor het dagelijkse beheer van de telefonie krijg je van ons toegang tot de telefooncentrale en mobiele abonnementen, zodat je zelf wijzigingen kunt doorvoeren.  

  Alvast een kijkje nemen in onze keuken? Lees hier meer over onze diensten.