Zet jezelf in de kijker met zakelijke televisie

Zet jezelf in de kijker met zakelijke televisieJe ziet het steeds vaker, bedrijven die gebruik maken van televisie in de kantine of bij de receptie om hun medewerkers en bezoekers te informeren en te vermaken. MKB TV is een nieuwe dienst van KPN en biedt interactieve TV voor zakelijk gebruik. Bij MKB TV worden de televisie- en radiosignalen gestreamd via internet. Dit kan op alle verbindingen, dus ook van Ziggo, Telfort enzovoort.

MKB TV is ideaal voor in de wachtkamer, de receptie, de ontvangsthal of als informatiescherm op een willekeurige locatie. Naast zo’n 30 standaard tv-kanalen kun je ook extra kanalen (Pay TV) bestellen, zoals bijvoorbeeld Fox Sports. Je kunt ook programma’s pauzeren, uitzendingen terugkijken en opnemen.

Naast interactieve televisie biedt MKB TV ook slimme zakelijke functionaliteiten, zoals unieke mogelijkheden voor narrowcasting om jezelf in de kijker te zetten. Zo zet je jouw eigen bedrijfsfilm of presentatie gewoon op een apart kanaal. Zelf eenvoudig in te stellen en te beheren via een overzichtelijke webpagina. Zo maak je bijvoorbeeld een flitsende PowerPointpresentatie en upload je die snel in eigen klantenportal. Alle mogelijkheden van MKB TV bekijken? Op onze website hebben wij een nieuw gedeelte ingericht voor zakelijke tv. Klik hier voor een uitgebreide uitleg en een overzicht van de kosten.

Start vandaag nog met MKB TV op jouw locatie Wil je jouw bedrijf ook in de kijker zetten met zakelijk televisie van KPN? Snel en vakkundig geïnstalleerd? Neem dan contact met ons op. Wij leveren en installeren zakelijke TV van KPN en kunnen zorgen voor alle hardware zoals beeldschermen en decoders. Wil je liever eerst een demonstratie? Kom vrijblijvend bij ons langs op kantoor! De popcorn zetten wij alvast voor je klaar.

Junior, Dennis, Richard en Hans