Wat stop jij dit jaar in het kerstpakket?

Geen Sinterklaasfeest en geen Kerstborrel op de zaak. Hooguit een meeting via Teams. Dit jaar is het, ook op dit gebied anders en ontbreekt de gezelligheid en verbondenheid. Maar hoe zit dat met het kerstpakket?Krijgen jouw medewerkers dit jaar een kerstpakket? En wat zit daar dan in? 

Sinterklaas en Kerst

Ondernemers die hun hoofd net boven water kunnen houden zullen het kerstpakket annuleren, maar ondernemers die goed draaien zien wellicht een mogelijkheid hun personeel te belonen met wat extra’s in het kerstpakket. Dit jaar geen fles rode wijn, wat zoutjes en ragout, maar iets waar zowel de werknemer als de ondernemer wat aan heeft.

Dynamic Telecom & IT helpt jou met het samenstellen van het perfecte kerstpakket voor jouw werknemers.

Een headset met noise-canceling om het thuiswerken productiever en de medewerker beter verstaanbaar te maken. Luister naar jouw muziek en wanneer de telefoon gaat overruled de telefoon jouw muziek en kan je met de headset de beller te woord staan. Je kan er al bellend een rondje mee door de kamer! 

Een nieuw beeldscherm, toetsenbord en muis om ergonomisch te werken en fysieke klachten zoveel mogelijk te voorkomen. Met een (groot) op zichzelf staand beeldscherm, los toetsenbord en muis heeft de werknemer een betere werkhouding en voorkom je fysieke klachten. Naast natuurlijk het gemak van de 2 vensters naast elkaar wat nét even lekkerder werkt. 

Een IPadtablet of Surface Go kan goed van pas komen voor de mensen die hem nog niet hebben. Dit is een goede aanvulling op bijvoorbeeld de Teams meeting en het biedt flexibiliteit. En zeg eens eerlijk… wie wil er nou geen tablet thuis.  

Hebben jouw werknemers allemaal perfecte Wi-Fi thuis? Geef ze een betere Wi-Fi installatie in het kerstpakket! Op deze manier zijn al jouw werknemers altijd bereikbaar en geef je een boost aan de efficiëntie en productiviteit tijdens het thuiswerken. De kids zullen ook een stuk minder klagen 😉  

Misschien is het wel tijd voor een nieuwe telefoon en kunnen die oude toestellen de deur uit? Nu er toch geld over is kan het maar beter goed geïnvesteerd worden. Een nieuwe snellere telefoon die weer voor een paar jaar meegaat. Jouw werknemers blijven goed bereikbaar en je creëert tevredenheid.

Kerstpakket

Zo maar een paar voorbeelden om het kerstpakket voor jouw medewerkers op verschillende manieren erg aantrekkelijk te maken waar je zelf als ondernemer ook wat aan hebt en het is fiscaal aftrekbaar. Vergeet hier bijvoorbeeld de Werk Kosten Regeling (WKR) niet. Handig voor de portemonnee in deze tijd.   

Tip: Er is een verhoging van de vrije ruimte in 2020. De vrije ruimte welke eerst 1,7% was, is nu 3%. Vraag je eigen boekhouder naar jouw maximale ruimte of klik hier voor meer informatie. Juist nu, met deze verruiming, passen de digitale hulpmiddelen meer dan ooit. Een kerstborrel zit er helaas niet in…  (en die fles wijn krijg je er van ons bij! ) dus gebruik die ruimte maximaal!

Dynamic Telecom & IT helpt jou graag! We hebben nog veel meer suggesties voor jouw perfecte kerstpakket! 

Wij helpen jou met het perfecte kerstpakket! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Junior van der Spek

  ICT-specialist

  Hans de Wit

  ICT-specialist

  Richard Bron

  ICT-specialist

  Meer weten?

  Heb je vragen of ben je gewoon benieuwd?