Waarom het belangrijk is om jouw ICT-omgeving te laten checken!

Oude hardware, slecht onderhoud, onbenutte functionaliteit. Regelmatig komt dit (helaas) voor bij veel bedrijven. Dynamic Telecom & IT werkt samen met allerlei ondernemingen in verschillende branches. Vaak zien we bij een eerste kennismaking, dat de ICT-omgeving van veel van deze bedrijven enorm achter lopen op de huidige ontwikkelingen. Het risico dat hier wordt gelopen bij de beveiliging van de gegevens is groot. Als je je gegevens niet goed beveiligt loop je een grote kans dat deze bedrijfsgegevens, persoonlijke gegevens of rekeningnummers van jou en je klanten zo op straat komen te liggen.

Daarnaast zien we ook dat bedrijven gemiddeld te veel betalen voor hun ICT-kosten. Ondoorzichtige kostenstructuren, overbodige diensten en ook gewoon onnodig hoge prijzen voor eenvoudige diensten. We komen het dagelijks tegen. ICT moet goed geregeld zijn en dat is niet gratis, maar het hoeft niet onnodig duur te zijn.

Tot slot levert een goed ingerichte ICT-omgeving ook behoorlijk wat op. Denk aan snellere bedrijfsprocessen, hogere productiviteit en efficiënter werken waardoor je bedrijf kan blijven groeien en mee gaan met de snelle hedendaagse ontwikkelingen.

Door een werkplek ICT-technisch zo efficiënt mogelijk in te richten, kan er per werknemer (FTE) 30-50% bespaard worden door een veel hogere productiviteit in een korter tijdsbestek.

Wat levert een Second Opinion van ons op?

In één woord inzicht!

Een second opinion van je ICT-omgeving levert allereerst kostenbesparing op. We bekijken de huidige structuur en kijken waar we kosten kunnen besparen.

Verder gaan we kijken waar de risico’s, maar ook waar de kansen liggen. Met onze kennis krijg je zicht op mogelijkheden en faciliteiten welke nu minder of niet worden benut en daarbij het antwoord op de vraag of jouw omgeving wel voldoende is beveiligd.

We kijken samen of je huidige strategie past bij je bedrijfsvoering en met welke kleine en grote stappen wij jou richting de ambities van jouw bedrijf kunnen brengen.

Wij zorgen voor inzicht. Inzicht waarmee je de juiste keuzes kunt maken om te kunnen groeien. Groei die ervoor zorgt dat het bedrijf en iedereen die er werkt zich kan focussen op de juiste prioriteiten en jij met een gerust hart kunt slapen.

ICT-strategie om te blijven groeien

Heeft de Second Opinion je nieuwsgierig gemaakt? Wat is dan de volgende stap? Dan is het zaak om deze inzichten om te zetten in acties. Samen met jouw ICT-partner aan de slag. Een strategie bedenken voor de korte en lange termijn om alle aandachtspunten weer op de rails te krijgen en daarmee de mogelijkheden en ambities weer in balans te brengen. Door een ICT-strategie te hanteren als bedrijf onderscheid je je van de rest en creëer je continuïteit, zekerheid en kennis.

Dit kan natuurlijk met jouw huidige ICT-partner (als die er is), maar mocht je een eerlijke, gezellige en professionele partner zoeken? Dan helpen wij, van Dynamic Telecom & IT, graag bij het ontwikkelen van een passende ICT-strategie voor jouw onderneming. Dit is een strategie waarin processen van telefonie, naar mail, tot Cloud allemaal met elkaar verbonden zijn. Een strategie voor de huidige en toekomstige ontwikkelingen, zodat jouw bedrijf up-to-date blijft.

Dit bereiken we samen door een combinatie van de juiste focus, motivatie en de nieuwste technologieën. We zorgen voor versterking van jouw commerciële activiteiten, eigenlijk zijn wij jouw 12de man op het veld.

Junior, Dennis, Richard en Hans