Niet vergeten!

Dynamic Telecom & IT is opgericht door een groep vrienden die een grotere ambitie heeft dan alleen geld verdienen. Wij zijn er voor de lange termijn. Dat is ook de reden dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een serieuze zaak voor ons is. Eerlijk gezegd vinden wij dat niet echt een enorme opoffering. Zo vind je duurzaamheid bijvoorbeeld terug bij ons op kantoor, waar wij zoveel mogelijk energiezuinige apparatuur gebruiken. Daarbij geven wij leerlingen de kans om via een stageplaats het vak te leren. Afval scheiden wij zonder er bij na te denken. Op verzoek van onze klanten recyclen we pc’s en telefoons. Kortom, wij zullen niet vergeten dat wij op allerlei fronten onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Voor nu en voor de komende generaties.

Ook voor mensen die soms vergeten voelen wij ons verantwoordelijk. Ouderen met dementie of alzheimer. De doelgroep van onze zusterorganisatie De BeleefTV. De BeleefTV is ontstaan uit de behoefte van een zorgleverancier om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van haar bewoners. Het idee was om speciaal voor senioren met dementie een soort digitale activiteitentafel te ontwikkelen. Wij raakten in gesprek en gingen aan de slag met het idee! Wij dachten ’think big’! En dat is het ook geworden. Wij hebben een mega ‘íPad’ ontwikkeld ter grootte van een salontafel. De BeleefTV zorgt voor prikkels bij ouderen met dementie die door middel van beeld, geluid en aanraking hun hersens stimuleren en zo weer in contact komen met hun omgeving.

2Bike4Alzheimer 

Wij zien dagelijks wat de impact van dementie en alzheimer is op hun levens en op de levens van hun naasten. Dat zet ons niet alleen met beide voeten op de grond, maar ook met de wielen op de weg. Want samen met alle collega’s van De BeleefTV gaan wij fietsen voor 2Bike4Alzheimer. Komend weekend (21 en 22 september) fietsen wij in 24 uur 400 kilometer voor Stichting Alzheimer Nederland en willen daar zoveel mogelijk geld voor inzamelen. Niet vergeten te doneren! Dat kan via De BeleefTV.

Alvast hartelijk dank! Junior, Dennis, Richard en Hans