Lentekriebels

Krijg jij in het voorjaar ook de kriebels om eens flink schoon te maken? Wij wel. Zeker niet impulsief trouwens. Vaak beginnen wij in de winter al met het opstellen van een lijstje met werkzaamheden die wij vóór de zomervakantie afgerond willen hebben.

In deze gekke tijd zijn veel werkzaamheden naar achter geschoven of geheel uit beeld verdwenen. Gelukkig schijnt er weer wat licht aan het einde van de tunnel. Bedrijven zijn weer open of mogen binnenkort hun deuren openen. Misschien is het daarom een goed idee om dat lijstje met geplande werkzaamheden weer uit de bureaula te halen. Zeker als het kantoor nu nog niet tot de nok toe is gevuld met medewerkers is het nu het ideale moment om onderhoud aan uw ICT-netwerk uit te voeren. De “overlast” is daardoor minimaal.

Wij kunnen je niet helpen met het schilder- of schoonmaakwerk, maar wij kunnen je wel helpen om straks weer in een frisse IT-omgeving te beginnen door het verbeteren van je netwerkbekabeling of het aanleggen van nieuwe netwerkkabels, zodat je verbindingen weer strak, veilig en snel zijn. Ook is het misschien juist nu de tijd om de patchkasten op te schonen, de wifi te upgraden of de back-ups te controleren.

Ten slotte, misschien een overbodige toevoeging – is het een mooi moment om je te laten informeren over een snelle overstap naar Microsoft 365. Voor veel bedrijven is het de afgelopen maanden een effectieve manier geweest om online, vanaf kantoor of huis te blijven werken. Als Microsoft-partner kennen wij als geen ander alle ins en outs van Microsoft 365 en kunnen we jou helpen om die ambitie van je to-do-lijstje te halen.

De lente is een perfect moment voor een nieuw begin. Bel 070-2050000 of mail ons. Wij komen graag langs om je te informeren wat wij kunnen doen vóór de zomervakantie begint.

Junior, Dennis, Richard en Hans