Check of jij jouw thuiswerkplek goed op orde hebt met deze 12 tips!

Laat hier je gegevens achter en ontvang het whitepaper direct in je mailbox!

    Het zat er al enige tijd aan te komen: nieuwe maatregelen om het coronavirus te bedwingen. Volgens ons kabinet absoluut noodzakelijk om het aantal besmettingen naar beneden te krijgen. In rap tempo lopen de besmettingen immers op en de IC-bedden worden alweer gereserveerd voor coronapatiënten.

    Bij de eerste golf besmettingen waren nogal wat bedrijven verrast over de gevolgen van de maatregelen die het kabinet moest nemen. Aan de vooravond van een tweede golf coronabesmettingen is het daarom belangrijk (en mogelijk) om jouw organisatie voor te bereiden op wat absoluut nog komen gaat.

    Wat hebben we geleerd van de eerste golf coronabesmettingen? In ieder geval dat thuiswerken geen luxe, maar een must is. En dat thuiswerken om andere IT-regels vraagt. Werken in de cloud biedt immers voor veel bedrijven een oplossing, maar vraagt onder andere om bewustwording van de gebruikers. Stelt jouw organisatie een laptop met een VPN-verbinding beschikbaar om de veiligheid te vergroten? Wordt de ergonomie niet vergeten? Wat als de wifi-verbinding niet in orde is? Het zijn zo maar wat voorbeelden van aandachtspunten waarmee je rekening moet houden. Bouw geen provisorische oplossingen, maar doe het goed! De eerste intelligente lockdown heeft ons namelijk geleerd dat driekwart van de problemen kunnen worden voorkomen door preventief en regelmatig beheer. En als het dan toch niet helemaal lekker werkt, zorg er dan voor dat je een goede helpdesk achter de hand hebt.

    Download nu bovenstaande white paper waarin we jou de 12 tips vertellen voor een efficiënte en veilige thuiswerkplek!

    Wil je persoonlijk advies hoe je de IT van jouw organisatie kan afstemmen op de maatregelen die nu door het kabinet genomen zijn? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag!