Laat je niet aan de haak slaan! Zo herken jij phishing!

Ontvang jij weleens e-mails, sms’jes of WhatsAppjes waar je een raar gevoel bij krijgt? Phishing ontwikkelt zich met de dag. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe manieren om jouw gegevens te bemachtigen. Bekijk onze video en kom erachter hoe jij phishing kunt herkennen!

Filmpje gezien en jezelf beveiligen tegen phishing?

Wil je de onderwerpen uit de film nogmaals op je gemak terug kijken? Klik hieronder op het dropdown menu om het onderwerp te openen en de afbeeldingen te bekijken.

Phishing via mail

Phishing via SMS, WhatsApp en Marktplaats

Met Advanced Threat Protection, phishing tegen gaan!

Door Office 365 Advanced Threat Protection te gebruiken, kan je extra bescherming toevoegen aan de e-mail filterservice die beschikbaar is in Office 365.

Advanced Threat Protection bestaat uit vier onderdelen:

 • Safe attachments (veilige bijlagen)
 • Safe links (veilige links)
 • Anti-phishing
 • ATP for SharePoint, OneDrive & Teams (online bescherming van je data)

Safe attachments:

Dit zorgt er voor dat alle bestanden die binnen komen vanuit een afzender worden gecheckt d.m.v. AI. De bestanden worden geopend in een Sandbox en worden gecontroleerd of deze in orde zijn.

Safe links

Safe links checkt en beoordeelt elke link die je via e-mail binnenkrijgt en links die staan in andere Office 365 programma’s (Word, PowerPoint, Excel, Teams etc.) Alle links worden vergeleken met een dynamische lijst van Microsoft en indien deze links onveilig zijn, geblokkeerd.

Anti-Phishing 

Door de ondersteuning van anti-phishing worden alle inkomende e-mails gecheckt op domein (alles achter het @-teken) en de weergavenaam gevalideerd is naar de ontvanger/verzender. Je krijgt een waarschuwing als het eventueel een vervalste e-mail is.

ATP for SharePoint, OneDrive & Teams (online bescherming van je data)

ATP controleert alle bestanden die staan opgeslagen in OneDrive, Teams en SharePoint. Op het moment dat er ergens malware wordt gevonden, wordt dit bestand direct verwijderd. Hier krijg je een melding van.

Wil jij verzekerd zijn van je veiligheid en Phishing mails te slim af zijn door Advanced Threat Protection?

Vul het formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op!

  Richard Bron

  ICT-specialist

  Hans de Wit

  ICT-specialist

  Junior van der Spek

  ICT-specialist

  Twijfel je?

  Laat ons het voor je uitzoeken.