Geen Online Back-Up? Je speelt gevaarlijk spel!  

Belangrijke bedrijfsgegevens verliezen is misschien wel de grootste nachtmerrie van iedere ondernemer. Veel bedrijven werken tegenwoordig in de Cloud, wat niet gek is. Door een computervirus, ransomeware, een (virtuele) servercrashhet per ongeluk verwijderen van bestanden of een brand is de kans groot dat er belangrijke gegevens verloren gaan. Ook in de cloud! Zo heeft onderzoek uitgewezen dat 2 op de 3 bedrijven slachtoffer wordt van phishing (ransomeware), diefstal of sabotage, hierbij is de kans op schade erg groot 

40% van de bedrijven kan haar deuren sluiten bij data verlies!

Een back-up is een reservekopie van alle bestanden, instellingen en programma’s in de cloud, op een server of computer. Als het in jouw bedrijf onverhoopt mis gaat door een veelvoorkomende servercrash zijn de gevolgen vaak snel ernstig. Wanneer er geen externe (Online) Back-Up is en je niet bij opgeslagen bestanden kanstaat het gehele bedrijfsproces stil. De kosten lopen op en de gegevens zijn verdwenen. Jouw onderneming slaat een flater bij jouw klanten en er heerst frustratie, omdat je niet verder kunt! 

Het opbouwen van jouw data kost enorm veel tijd. Bestanden moeten gereproduceerd worden. Medewerkers zijn alleen nog maar bezig met herstelwerkzaamheden en er is mogelijke imagoschade.
Een bedrijf met 10 medewerkers verliest gemiddeld € 300,- per uur aan directe arbeidskosten. Bij een restoretijd van 1 week is de schade gigantisch en kan oplopen naar € 12.000,-  per week. Daarbij kan je uitgaan van minimaal € 4.000,- voor het herstel van de ICT-omgeving door een ICT-bedrijf.  

Voorkom ernstige schade en zorg dat jouw Back-Up goed is geregeld.  

Dynamic Telecom & IT is onder andere gespecialiseerd in het verlenen van een online back-up op maat. Met onze (Online) Back-up worden met behulp van de nieuwste internetopslag-, compressie- en encryptie technieken, kostbare bedrijfsgegevens veiliggesteld op remote disksystemen. Alle gegevens worden elke dag in een beveiligd datacenter opgeslagen en het back-up proces is volledig geautomatiseerd.  

Het terughalen van gegevens uit de Back-Up is zeer eenvoudig. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en versleuteld opgeslagen in de Cloud. En voor de kosten hoef je het niet te laten;

Back-Up service opslag 10GB
€1,55Per maand

Dynamic Telecom & IT controleert, optimaliseert en beheert het gehele back-up proces, zodat jouw bedrijfskritische data 24/7 veilig is. 

Twijfel je over jouw Back-Up proces? Of ben je benieuwd waar het beter kan? Neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. We helpen je graag 

Wil jij:

Belangrijke trends en ontwikkelingen op ICT-gebied

ICT-bespaartips voor ondernemers
Leuke nieuwtjes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Junior van der Spek

  ICT-specialist

  Hans de Wit

  ICT-specialist

  Richard Bron

  ICT-specialist

  Heb je vragen?