Wat is de link tussen Nike, het coronavirus en de Cloud?

Het coronavirus. Wie heeft er eigenlijk niet mee te maken? Ben jij voorbereid als je noodgedwongen tijdelijk je deuren moet sluiten?

Het coronavirus. Wie heeft er eigenlijk niet mee te maken? De één kijkt er serieus tegenaan en gaat de straat op met een mondkap, geeft geen hand meer en houdt de thermometer paraat. De ander is cynisch en wat luchtiger over de gevaren en de gevolgen van het virus. Hoe dan ook, het geeft te denken wat er allemaal kan gebeuren. Zo moest het Europees hoofdkantoor van Nike in Hilversum verplicht sluiten omdat er bij 1 medewerker het virus werd geconstateerd! En dan? Heb jij een calamiteitenplan voor het coronavirus?

Het is niet te hopen dat het virus zich verder ontwikkelt of dat er een nieuw virus de kop op steekt. Hier heb je als ondernemer totaal geen invloed op. Erg frustrerend. Wat je wel kunt doen, is je goed voorbereiden wanneer je noodgedwongen je kantoor niet meer in kan of mag. Werken in de Cloud is dan zeker een uitkomst. Je beschikt waar dan ook over alle documenten die medewerkers nodig hebben om hun werk voort te zetten. Wij kunnen je haarfijn uitleggen wat de voordelen van werken in de cloud zijn. Zeker in combinatie met onze Microsoft-oplossingen. Ook voor het beschikbaar houden van je vaste telefoonlijn kunnen we een effectieve oplossing bieden: Hipper+

Met andere woorden: geen paniek. Dynamic Telecom & IT helpt je graag bij het opstellen van een calamiteitenplan als het gaat over telefonie en IT. Een keer sparren? Laat het ons weten.

Junior, Dennis, Richard en Hans